Till Havs i Karleby

Foto: Till Havs

Vesille till Havs 24 öppnar båtsäsongen i Karleby. Evenemangets mångsidiga program utspelar sig både på land, i vattnet och i luften.

Till Havs-mässan i Karleby är en årlig händelse som lockar både lokala invånare och besökare från när och fjärran. Mässan erbjuder en unik blandning av aktiviteter som tilltalar hela familjen. På land, i vattnet och i luften finns ett mångsidigt program som garanterar en underhållande och lärorik upplevelse för alla åldrar.

Nya och begagnade båtar

En av höjdpunkterna på mässan är de olika utställarna inom båtlivet, som visar upp allt från små fritidsbåtar till större långfärdsbåtar. Besökare har möjlighet att provåka båtar, lära sig om den senaste marina tekniken och delta i praktiska workshops om navigation och säkerhet till havs. Provkörningar bokas på plats. För fiskeentusiaster finns det mycket att upptäcka, med utställningar som visar upp ny fisketeknik och hållbara fiskemetoder.

I år finns det för första gången på Till Havs-mässan en brygga för begagnade båtar avsedda för försäljning. Du kan boka en bryggplats här.

Den luftburna delen av evenemanget består av uppvisningar med Extreme-Life Flyboard och Jetski.

Camping och sommarstugeliv är andra populära teman på mässan. Här kan man hitta inspiration för det perfekta sommarstugebygget, lära sig om ny campingutrustning och få tips om de bästa semesterplatserna i regionen. Resandet är också ett centralt inslag, med researrangörer som erbjuder information om spännande resmål både inom Finland och internationellt.

Till Havs-mässan är också en kulinarisk fest. Lokala matleverantörer och food trucks erbjuder ett brett utbud av delikatesser.

Till Havsmässan arrangeras i Havsparken, Karleby, den 25-26 maj mellan kl. 10 och 17. Evenemanget har fri entré.

vesillemessut.fi